CLEAN Вашият първи жест за красота


Премахването на грима е първият съществен жест за красота, който подготвя ежедневната грижа за кожата. Спомага за премахването на грима и всякакви мъртви клетки, токсини и замърсявания.

За да поддържате кожата си в отлично състояние, изследователските лаборатории на Académie - Paris създадоха линията CLEAN. Концентрирани над 99% в съставки от естествен произход, тези продукти с Вода от синя метличина (синчец) се превръщат в първия важен жест за красотата и здравето на кожата.

Почистващ балсам, почистваща пяна, мицеларна вода, скраб...
Почистващи препарати за лице по избор, в зависимост от типа кожа и вашите предпочитания. Използването на продукт за премахване на грима е първата стъпка към красива кожа и е първият жест, който трябва да направите, преди да нанесете други продукти за грижа върху кожата.

МУС ДЕМАКИАНТ с вода от синчец 99.4% натурални съставки

Флакон с примамващ цвят на синя лагуна, пълен с лосион, който се изпомпва в изключително нежна почистваща пяна, Цветната вода от синчец, елиминира грима и замърсяванията с един жест, оставяйки кожата чиста, мека и свежа. Тестван под дерматологичен контрол. Нанесете 2 до 3 дози от пяната с кръгови движения върху мокро лице и шия. Изплакнете с вода.

150 мл

МИЦЕЛАРЕН ДЕМАКИАНТ с вода от синчец 99.4% натурални съставки

Почиства и премахва грима от лицето и очите. Мицелите са нежни почистващи агенти, които ефективно премахват грима и всички замърсявания, оставяйки кожата чиста, мека и комфортна. Основа на формулата е органична вода от синя метличина (синчец). Тестван под дерматологичен и офталмологичен контрол. Навлажнете памучен тампон и обтрийте очите, лицето и шията до пълно отнемане на остатъците от грим и замърсяване. Не изисква изплакване.

200 мл

ФИТО ГОМАЖ ПИЛИНГ С ВОДОРАСЛИ 99.3% натурални съставки

Пречиства, почиства, изглажда неравностите и обновява кожата, без да изсушава, благодарение на своите ексфолиращи растителни водораслови микрочастици. Тенът незабавно възвръща свежестта и блясъка си. Почистена и изгладена, кожата изглежда видимо по-млада. Гарантиран незабавен гланц и свежо излъчване. Тестван под дерматологичен контрол.

50 мл

ЕКСПРЕС ПОЧИСТВАЩ БАЛСАМ лице, очи, устни 99.6% натурални съставки

Нов копринен балсам – разтваря грима от лицето, очите и устните, следите от замърсяване и излишния себум. Неговата текстура на балсам с био слънчогледово и бадемово масло, се превръща в нежно мляко при

контакт с вода и осигурява лесно почистване и бързо изплакване, без да оставя мазен филм върху кожата. Идеален за бързо и ефикасно отстраняване на грим. Кожата е чиста, еластична и мека. Тестван под

дермато и офталмологичен контрол. Затоплете малко балсам между дланите на ръцете си. Масажирайте върху суха кожа със затворени очи. Емулсирайте с малко вода и обтрийте, изплакнете обилно с хладка вода и подсушете епидермица. Идеален за сваляне на водоустойчив грим.

150 мл