TIME + ВИНАГИ Е ВРЕМЕ ЗА КРАСОТА


Живеем по-дълго и искаме да изглеждаме красиво. Специа- листите от ACADEMIE знаят тайната и я споделят с вас. Година след година, лицето отпус- ка овала си. Кожата изтънява, микроциркулацията се забавя. Тенът на лицето губи цвят и то става сиво и бледо. Лабораториите на Научната академия за красота – Париж, създадоха линията TIME+, за да гарантират младежкото излъчване и за- пазят блясъка.

СЕРУМ РЕСТРУКТУРАНТ TIME + с екстракт ликориция 98.7% натурални съставки

Витализиращ подмладяващ серум с богат натурален биомиметичен състав.

Висока ударна доза от активни стимулиращи кожата агенти: Екстракт от ликориция и патентованата съставка Глабридин активно изравняват тена и подтискат появата на петна. Витамин D-like от корените на цикория, стимулира деленето и обновяването на клетките.

Аденозин от дрожди – възстановява и витализира кожата, изглажда релефа.
Полихолозиди от лен – балансират и задържат влагата, стимулират синтеза на еластин и колаген, укрепват връзките дерма - епидермис, уплътняват и укрепват овала. Оригиналната плодова лимонова вода изравняваиозаряватена.

Високо и ниско молекулна хиалуронова киселина – гарантират насищане с влага на всяка клетка и на всеки слой на кожата. Масло от Карите придава комфорт и богата крем текстура на серума.

От първо приложение видимо стимулира и активира красотата, придава на кожата свеж и равномерен младежки тен.

30мл

РЕГЕНЕРИРАЩ ПРО-КАЛЦИЙ КРЕМ с екстракт ликориция 98.1% натурални съставки

Кадифен по текстура крем, създаден по иновативна технология вода в масло. Изключително комфортен, възстановява всяка клетка на кожата и укрепва защитната бариера на епидермиса. Подхранва и обогатява, възвръща енергия и еластичността. Моментално реактивира сиянието на кожата. Ден след ден, възвръща плътността, комфорта и свежестта на лицето. Тенът е по-ярък и по- равномерен, обемите се възвръщат, овалът се пренарисува.

Най-богатият по състав крем на марката съдържа:
Екстракт от Ликориция – мощно разгражда тъмните петънца, подтиска меланогенезата и предпазва от хиперпигментация. Про-калций – физиологично насища с био калций, стимулира клетъчното делене, обновяването и липидния метаболизъм. Засилва клетъчното сцепление на епидермиса и поддържа бариерната функция на кожата.
Витамин D-like от корени на цикория- стимулира деленето и обновяването на клетките, защитава естествения вит. Д и заздравява кожната бариера.
Аденозин от дрожди успокоява, възстановява и витализира кожата, изглажда релефа.
Оригиналната лимонова плодова вода изравнява, прояснява и озарява тена.
Органик слънчогледово масло – богато на омега 9 и на вит. Е, има подхранващо, защитно и омекотяващо действие, а био лешниковото масло с високо ниво на олеинова киселина има защитни и възстановяващи свойства. Предотвратява дехидратацията и стимулира регенерацията.
Вит. Е действа антиоксидантно.

50мл