BIEN DANS SA PEAU, SE SENTIR BEAU ГРИЖИ СЕ ЗА ЛИЦЕТО, ЧУВСТВАЙ СЕ КРАСИВ!


И мъжете ежедневно отделят време пред огледалото, за да се разкрасят и да бъдат харесвани. Те  вече търсят подходяща грижа за кожата на своето лице. В специалните продукти MEN, Научната Академия за Красота – Париж, постави богатия си опит и изкуството за грижа за кожата в услуга на мъжката красота .  Експертите от ACADEMIE създадоха формули, базирани на изключителни натурални екстракти от дъб и бреза, дървета -символи на здравина, мощ, дълголетие и сила. 

RASAGE FACILE, MÊME SUR UNE BARBE DE 3 JOURS - БРЪСНЕНЕТО Е ЛЕСНО И ПРИЯТНО, ДАЖЕ ПРИ 3-ДНЕВНА БРАДА

Гел за гладко бръснене, който не се пени, но почиства идеално порите на лицето – идеалният ефект 2 в 1. Завидно лекото плъзгане на бръсначката, ви дава желаната прецизност и финес на бръсненето, позволява да избегнете възпаленията и да намалите неприятното болезнено “придърпване” на косъмчетата, даже при 3-дневна брада. Успокоява зачервяванията и почиства интегрално лицето. Чувствате лицето си чисто, идеално гладко избръснато,а кожата мека и напълно спокойна.

BAUME ACTIF HYDRATANT MATIFIANT АКТИВЕН ХИДРАТИРАЩ БАЛСАМ С МАТ ЕФЕКТ

Незаменимият продукт, към който посягате след бръснене. Не мазен и дълбоко хидратиращ балсам, който придава тонус и предотвратява неприятното лъщене. Незабавно освежава, успокоява и матира лицето.

BAUME ACTIF ANTI-RIDES STIMULANT СТИМУЛИРАЩ БАЛСАМ С АКТИВЕН АНТИБРЪЧКИ ЕФЕКТ

Гел-крем за лифтинг и компактност на тъканите, обновява и повишава тонуса. Ежедневното приложение видимо и трайно изглажда бръчиците и подмладява кожата на лицето. 

GEL CONTOUR DES YEUX ACTIF LISSANT ANTI-POCHES ГЕЛ ЗА ОЧИ- антибръчи и торбички

Нежен флуид с укрепващ и освежаващ ефект при уморени очи, торбички и фини линии.  Незабавно ви дава ефекта “младежки поглед”.