HYDRADERM ОПТИМАЛНА ХИДРАТАЦИЯ „ПО МЯРКА“ за всеки тип кожа


Екстремно концентрирана на съставки от естествен произход, тази линия за грижа за кожата, осигурява оптимална хидратация в 3 стъпки. Оригиналната ябълкова вода, биосъвместима с кожата и екстрактът от ябълка осигуряват моментална хидратация, дълбоко насищане с влага и превенция на дехидратиране на кожата от всеки тип, през всеки сезон и при различен климат.

ПОЧИСТВАЩА ПИЛИНГ ЕМУЛСИЯ 2:1 98.7% натурални съставки

С един нежен жест, снемате грима и замърсяванията от лицето. Богата на ябълкова вода, алое, вит.Е, бетаин и натурални ексфолианти – семена от ябълка и меки дървесни микрофибри. Освобождава от мъртви клетки и замърсявания. Почиства всяка поричка. Кожата диша, лицето е свежо, гладко и чисто. Тена е видимо озарен и равен.

200 мл

ХИДРАТИРАЩ ТОНИК 99.2% натурални съставки

Идеален завършек на ежедневното почистване и моментален хидратиращ ресурс за всеки тип кожа. Богат на оригинална ябълкова вода, сок алое вера и бетаин спомага за моментално освежаване и овлажняване на лицето. Тоник без съдържание на спирт, пази естествения рН баланс на кожата. Ухаете свежо!

200 мл

РЕХИДРАТИРАЩА МАСКА 98.4% натурални съставки

Скок в интензивно хидратираща вана...
Богата на оригинална ябълкова вода, естракт зелена ябълка, трихалоза, бетаин, алое вера и хидратант екстракт царевица - позволяват бързо и интензивно захранване с влага. Формула с подхранващи масла макадамия, карите и вит.Е, допълнена с натурални растителни восъци дарява кожата с конфорт и мекота. Край на чувството за сухота и видимо изглаждане на бръчиците! Експресно за 10-15 мин. витализира кожата и освежава тена. Наслаждавайте се!

50 мл

СЕРУМ HYDRADERM 24ч 99.4% натурални съставки

Серум хидрофилър с флуидна копринена текстура – истински технологичен шедьовър. Позволява с един жест инфузия на микро капсули, пълни с хиалуронова киселина и активно хидратиращ гел. Прави кожата гладка, сияйна и интензивно хидратирана. Универсален продукт за интензивна и ефикасна хидратация. Сутрин и вечер прилагайте като основа на крема или самостоятелно за сочна и млада кожа.

30 мл

МАТИРАЩ ГЕЛ ФОНДАН хидратация и чистота 98.7% натурални съставки

Фонданена текстура с матиращ ефект идеална за по-мазна кожа с порички. Веднага попива в епидермиса, овлажнява и моментално освежава. Бързо неутрализира повърхностното засушаване и насища с влага. Поддържа оптимална хидратация, стяга порите и балансира кожата през деня и през нощта.

50 мл

ХИДРАТИРАЩ ФЛУИД хидратация и свежест 98.9% натурални съставки

Свежа текстура за нормална смесена кожа или при топло и влажно време. Богат на оригинална ябълкова вода и екстракт зелена ябълка флуид. За мека и нежна кожа формулата включва още: масло макадамия, бетаин и вит Е. Високомолекулен хиалурон възстановява водния баланс и поддържа оптимално ниво на влага дълги часове. Лицето е свежо, а тена сияен.

50 мл

КРЕМ ВЕЛВЕТ хидратация и кадифена мекота 98.7% натурални съставки

Универсален хидратиращ крем с кадифена текстура за всяка кожа, богат на оригинална ябълкова вода и екстракт зелена ябълка. Бързо пропива, изглажда и омекотява. Високомолекулен хиалурон, трихалоза и сок алое вера осигуряват оптимално ниво на влага. Създава защитен филм за епидермиса през целия ден. Вит.Е, бетаин и сквалан насищат с липиди, действат антиоксидантно и задържат влагата. Кожата е копринено мека и сияйна, благодарение на ценните масла от макадамия и карите.

50 мл

КРЕМ ОНКТЮЗ дълбока хидратация 98.4% натурални съставки

Богата текстура и анти-стареене ефект. Биомиметичен крем за дехидратирана кожа. Прониква дълбоко и хидратира трайно с екстракт от зелена ябълка и оригинална ябълкова вода. Бетаин, био захари и трехалоза фиксират трайно влагата, а алое вера и високомолекулен хиалурон прихващат влага от въздуха и осигуряват с невидим филм защита и хидратация дълги часове. Био масла от макадамия и лешник придават неповторима фонданена текстура.

50 мл

КРЕМ РИЧ хидратация и комфорт 98.3% натурални съставки

Плътна комфортна хидратираща текстура с анти бръчки действие. Крем комфорт за интензивна хидратация с ябълков екстракт и подхранващ ефект на био масла лешник и макадамия. За най-взискателната кожа. Дарява невидим хидро щит, комфорт, мекота, гладкост без врязани линии.

50 мл