TIME ACTIVE 30+


Напрегнато ежедневие, стрес, семейство или просто забързан ритъм на живот, липса на сън, в съчетание с градския смог и замърсявания или с вредното влияние на синя светлина от телефони, монитори и екрани, пред които минават дните и нощите ни... Всичко това причинява трайни вреди на кожата, води до преждевременно състаряване, лош тен и липса на тонус. ACADEMIE създаде специално продуктите TIME ACTIVE за борба с първите признаци на стареене, превенция и ефективно отлагане формирането на бръчици и петънца, за по- свеж и отпочинал вид на лицето.

Концентрирани иновативни продукти с натурален състав базиран на био екстракт от Черешов цвят. Той защитава кожата от вредите, причинени от фотостареене (синя светлина, UV), подтиска възпаленията, възпира окисляването, предпазва колагена и еластина от разграждане, препятства появата на пигментни петна, отпусната кожа и бръчки.

Ежедневен анти стрес щит за кожата.

Свежи, красиви и по-успешни!

ХИДРАСТИАН КРЕМ Анти ейдж 99.1% натурални съставки

Изглажда мимическите бръчици, хидратира, създава предпазен щит срещу синята светлина. Ежедневна анти ейдж грижа. Кадифената иновативна текстура богата на Екстракт от черешови цветчета - защита от синя светлина и UV лъчи, предотвратява врязване на бръчиците, превенция против нежелани пигментни петна и отпускане на контура на лицето. Крем на обновяването и гарант за красива и стегната кожа.

50 мл

ЕНЕРГИЗИРАЩ КРЕМ – БУСТЕР с липозоми 98.9% натурални съставки

Идеална ежедневна грижа и защита от вредите на напрегнатото ежедневие (стрес, замърсяване, синя светлина и UV лъчи). Съхранява естествения хидролипиден баланс, бори се с признаците на стареенето, изглажда кожата. Иновативна „зелена“ и чиста активна формула за предотвратяване врязаните бръчици, превенция против петна и отпускане на лицето. Стимулира и укрепва кожата и гарантира свежест и младост всеки ден.

50 мл

ДИНАСТИАН ОЧИ Ревитализира & изглажда 99% натурални съставки

Моментално отморява погледа, изглажда бръчиците в околоочния контур, защитава от вредните лъчения на синя светлина. Предотвратява врязване на бръчиците, превенция против петна и отпускане на контура в зона очи. Кафеинът от зелено кафе дренира зоната, активира микроциркулацията, отнема умората, отоците и тъмните кръгове. Офталмологично тестван. Подходящ даже при носене на лещи и чувствителни очи.

30 мл