Колаген за пиене


КОЛАГЕН‐ той е незаменим за нашето тяло!

Чували ли сте за колаген? В сферата на красотата това е основно вещество, за да останете млади. Но за какво служи? Каква е ролята му в организма?

Споделяме ви всичко, за да няма повече тайни за вас!

Това е 100% естествен влакнест протеин, присъстващ в нашето тяло. Намира се главно в мускулите, кожата, но също така в сухожилията и костите. Това е вид обвивка, която предпазва хората и животните, като същевременно поддържа тъканите здрави. Той представлява, все пак, сам по себе си, 70% от клетките на кожата.

Доста много е, нали? Каква е ролята му в организма?
Колагенът има двойна функция. Той не само фиксира калция в костите. Това значително ограничава риска от увреждане на ставите и остеоартрит. Но освен това укрепва епидермиса и подпомага на тъканите да се регенерират, спомага за поддържане еластичността на кожата. Благодарение на него кожата ви е хидратирана и по‐еластична, при всякакви обстоятелства! Проблемът е, че от 20‐годишна възраст производството на колаген значително намалява. Средно всяка година губим 1,5% от колагена, произведен от тялото. А след 40‐годишна възраст тази загуба се засилва още повече, което води до появата на бръчки и мимически линии. Така че поглезете колагена си максимално, преди да изчезне!

 

Колаген за пиене – нутрикозметика DERM ACTE

Тази напитка, богата на хидролизиран морски колаген, е идеална за поддържане на здрава кожа, коса и нокти. За разлика от телешкия колаген, хидролизираният морски колаген е най‐подходящата форма в състава на хранителните добавки, тъй като тялото го усвоява пълноценно. Този тип колаген е богат на аминокиселини, които са много подобни на тези в човешкия колаген. Ето защо се препоръчва да изберете тази форма на колаген, когато подбирате хранителни добавки, за да се възползвате от многобройните му ползи. 4000 мг Морски колаген обогатен с хиалурон, вит.Е, цинк и селен. 195 мл с дозатор за 13 дневна бустер колаген програма. Само 15мл един път дневно. Невероятен свеж вкус на праскова и лимон. Активно действие за красота отвътре – навън!