PURE


Несъвършенства, черни точки, разширени пори... Много фактори, които могат да генерират кожни нарушения. Възприемане на правилните жестове за красота и индивидуалната рутина помага за възстановяването красива и балансирана кожа. За всички страдащи от тeзи проблеми, изследователските лаборатории на Académie създадоха PURE.

Концентрираните съставки от естествен произход, в тази много нежна линия за грижа за кожата с екстракт от грейпфрут позволява на епидермиса да изглежда здрав. Продуктите PURE са разработени с леки текстури и свеж аромат за истински момент на удоволствие. Те спомагат за намаляване на черните точки, разширените пори и несъвършенствата, за да възвърнат здравия вид и да матират кожата.

PURE ПОЧИСТВАЩ ГЕЛ 98,9% натурални съставки

Нежен почистващ гел с екстракт от грейпфрут и органик вода  Хамелис. Елиминира замърсяванията и намалява излипния себум, без да изсушава епидермиса. Ексфолира и заглажда повърхността, стяга разширени пори и помага в борбата с несъвършенствата.
Идеално почиства. Кожата изглежда чиста, свежа и сияйна.

Опаковка клиент: 200 мл

Професионална опаковка: 500 мл

PURE ЕКСФОЛИРАЩ ПОЧИСТВАЩ ЛОСИОН 99,4% натурални съставки

Нежен ексфолиращ лосион с екстракт грейпфрут, левулинова и лимонена киселина, почистват комедоните и стягат порите. Янтарна киселина и глюконолактон спомагат за намаляване излишния себум, подтискат вредните бактерии и трайно балансират функциите на кожата.

Порите и несъвършенствата са видимо намалели. Кожата е дълбоко почистена, матирана и

гладка. Тенът е видимо преобразен и по-сияен.

Опаковка клиент: 200 мл

Професионална опаковка: 500 мл 

PURE ХИДРАТИРАЩ МАТИРАЩ ФЛУИД 98,7% натурални съставки

Освежаващ матиращ флуид с екстракт грейпфрут, органик лешниково и масло жожоба за дълготрайна хидратация без лъщене. Лека матираща текстура, която бързо прониква, без да оставя мазен филм. Янтарна киселина и цинков глюконат балансират, намаляват несъвършенствата и заглаждат порите. Кожата е видимо по-гладка и матирана, порите стегнати, несъвършенствата остават в миналото. Отлична основа за грим при смесена, мазна и проблемна кожа.
Туба 50 мл

 

PURE ОБНОВЯВАЩ ВАЩ КРЕМ НОРМАЛИЗАНТ 98,5% натурални съставки

Обновяващ матиращ крем с екстракт грейпфрут. Цинков глюконат и янтарна киселина помагат в борбата с несъвършенствата, насърчават бързото елиминиране на пъпки и комедони и спомагат да се ограничи повторната им поява. Регулира pHи балансира мастната секреция. Хидратира. Видимо подобрява качеството на склонната към акне кожа (пъпки, пори) и връща блясъка без лъщене. Този крем действа като истински вълшебник. Само за няколко седмици преобразява епидермиса в чист и сияен.

Опаковка клиент: 50мл

Опаковка професионалист: 100мл

 

PURE КОРЕКТОР НА НЕСЪВЪРШЕНСТВА 98,5% естествени съставки

Подсушаващ и коригиращ рол-он с грейпфрут и янтарна киселина - идеален за отстраняване на локални несъвършенства. Съдържа и органик вода Хамамелис- спомага за регулиране на излишния себум, тонизира кожата и стяга порите, ограничава появата на комедони. Лицето отново изглежда гладко и чисто.

Опаковка домашна грижа: 8мл

 

PURE ПОЧИСТВАЩА МАСКА ДЕЗИНКРУСТАНТ 98,7% естествени съставки

Специално създадена за комбинирана към мазна кожа с несъвършенства, тази маска с екстракт от грейпфрут и янтарна киселина изчиства порите, детоксикира и балансира епидермиса. Релефа на кожата е видимо изгладен, кожата диша, а порите дълбоко почистени и стегнати. Прави кожата мека гладка и матирана.

Опаковка клиент: 50мл

Опаковка професионалист: 200мл